Tuin leeghalen Almere

De tuin van onze klant in Almere werd volledig vernieuwd, waardoor ons team deze helemaal leeg mocht halen. Een perfecte klus voor het team van Damiro Ontruimingen vanwege onze ervaring met tuinwerkzaamheden, waar we u graag meer over vertellen.

07:00-10:00 uur

Het team begon om 07.00 uur met het verwijderen van schuttingen, begroeiing en tuintegels om ruimte te maken voor het graafwerk. In rap tempo werd de hele tuin leeggehaald, waarbij alleen zand en een schuurtje met een boom achterbleven. Al het tuinafval werd door het team afgevoerd naar een container bij het huis. Deze container wordt aan het einde van de klus meteen meegenomen.

10:00-16:00 uur

Aangezien de tuin van de klant na de ontruiming volledig nieuwe inrichting zou krijgen, heeft Dave op verzoek delen van de tuin afgegraven met de graafmachine. Voordat het team kon beginnen met het afvoeren van het zand en het afgraven, werd eerst een boomstronk verwijderd met speciaal gereedschap, zodat deze niet in de weg zou liggen voor het nieuwe project. Vervolgens werd een deel van de tuin uitgegraven met de graafmachine en werd het zand op de juiste plek geplaatst met de shovel. Al het tuinafval en overtollig zand werd netjes opgeruimd.

Omstreeks 16.00 uur

Onder het genot van een bakje koffie om 16.00 uur kon ons team aan het einde van de dag terugkijken op een geslaagde klus. Nadat alle machines weer werden ingeladen, kon ook de container worden afgevoerd en zat de dag er op. Samen met onze klant kan het ons team met plezier terugkijken op deze geslaagde klus. Wilt u meer weten over het leeghalen van een tuin? Neem contact op met Damiro Ontruimingen voor meer informatie.

Samenvatting werkzaamheden

  • Schuttingen verwijderen
  • Begroeiing verwijderen
  • Tuintegels verwijderen
  • Boomstronk verwijderen
  • Afgraven tuin
  • Afvoeren zand
  • Afvoeren puin

Andere projecten

Van keuken verwijderen tot een muur slopen. We vertellen u graag hoe wij deze leuke klus snel en efficiënt mochten uitvoeren.
We kijken met veel plezier terug op het verwijderen van deze mooie keuken in Amsterdam. Lees verder voor het hele verhaal.

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

Veel tevreden klanten