Specialist in woningontruiming

Wilt u hulp bij het ontruimen van een pand of woning? Bij Damiro Ontruimingen bieden we een deskundige ontruimingsdienst voor diverse situaties waaronder nalatenschappen en ontruiming na overlijden. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het leeghalen van woningen, kantoren en andere panden met zorgvuldigheid en respect voor uw persoonlijke omstandigheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tevredenheid; dat betekent bij ons dat uw project perfect wordt opgeleverd

Damiro medewerkers houden rekening met uw situatie. Ze begrijpen dat het soms moeilijk is om afstand te nemen. Niet alleen van uw dierbaren, maar ook van uw persoonlijke spullen. Of het nu gaat om een ontruiming na overlijden, seniorenverhuizing, scheiding of een faillissement. Wij waarderen uw bezit en respecteren uw situatie. Wat er ook gebeurt.

Volledig ontzorgd

met onze aanvullende diensten

Woningontruiming op een rij:

Waarom kiest u voor Damiro?

1

Proactief meedenken

Wij willen problemen graag voor zijn. Nog voordat ze ontstaan.

2

Afspraken nakomen

Wij doen geen enkele concessie. Afspraak is afspraak.

3

Perfecte oplevering

Wij garanderen bij elk project 100% tevredenheid.

Veel tevreden klanten

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

Ontruimingen

Of u nu behoefte heft aan het verwijderen van meubels en apparatuur, een badkamer laten verwijderen, een keuken laten verwijderen of puin uit de woning laten halen, wij nemen alles in handen en zorgen voor een grondige en efficiënte ontruiming. Wanneer u Damiro Ontruimingen uw woning laat leeghalen, dan zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten en voeren wij alle spullen en al het afval en puin voor u af. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Bekijk ons werk of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag in gesprek met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.