FAQ

Een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij neem dan contact met ons op.

We nemen binnen 24 uur contact met u op. We zullen direct een afspraak maken om op locatie een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Wij proberen zoveel mogelijk duurzaam te ontruimen. De bruikbare spullen doneren wij aan de lokale kringloop en recycle bedrijven en de onbruikbare spullen sorteren wij en brengen naar het nabij gelegen milieu plein.

Zeker! Neem direct contact op met ons team en wij komen zo snel mogelijk langs voor een vrijblijvende afspraak en maken een prijsopgave op maat.

 

Wij zijn gespecialiseerd in ontruimingen en verhuizingen. Echter leveren wij nog aanvullende diensten zoals schoonmaakservice. Ook kunnen wij alles uit handen nemen indien u uw huis moet opleveren of verkoop klaar dient te maken. Dit kan zowel particulier als zakelijk zijn, woning of bedrijfspand, alles is mogelijk!
Zie ook onze Damiro Diensten

Wij zijn voornamelijk werkzaam in regio Haarlemmermeer maar tevens in geheel Nederland. Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door ons te bellen, een WhatsApp bericht te sturen, email of middels ons contactformulier om een op maat gemaakte offerte op te vragen.Zie ook onze Damiro Diensten

U kunt ons altijd bellen, een e-mail sturen of middels ons contactformulier contact met ons opnemen.

Klaar voor de ontruiming?

Ontvang een offerte binnen 24 uur of bel ons direct op: 06-30361258