Keuken verwijderen Utrecht

Of het nu gaat om een keuken laten verwijderen, een badkamer laten verwijderen of om het slopen van een muur: het team van Damiro Ontruimingen staat klaar om de klus efficiënt en professioneel uit te voeren. We vertellen u graag over een leuk project waarbij wij een keuken mochten slopen en verwijderen in Utrecht.

10.00-12.00 uur
De keukenverwijdering begint met zorgvuldige voorbereidingen in het huis. Ons ervaren team inspecteert grondig de bouw van de keuken en het huis om mogelijke obstakels, zoals leidingen te identificeren. Deze fase is cruciaal om de sloop veilig en efficiënt te laten verlopen, waarbij we ervoor zorgen dat alle noodzakelijke maatregelen worden genomen om eventuele schade te voorkomen. Daarna kan het verwijderen van de keuken beginnen waarbij de keukenkastjes, het keukenblad en de apparatuur wordt verwijderd en afgevoerd.

12.00-13.00 uur
De keuken is eruit gehaald en het team kan beginnen aan de muur. Ook hier is een voorbereiding cruciaal. Het team let op of er bedrading en leidingen in de muur zitten voor ze starten met de sloop. Als alles nagelopen is en klopt, kan het slopen van de muur in de keuken beginnen. Kleine stofwolken vulden snel de ruimte maar gelukkig waren de meubels, kieren en ramen vooraf goed afgeplakt om stof en puin in en om het huis te voorkomen. Het puin van de muur is ook hier netjes opgeruimd en in de container buiten het huis gegooid. Met het oog op detail en de veiligheid is de ruimte gecontroleerd en netjes aangeveegd. Tegen het middaguur was de klus geklaard.

Circa 13.00 uur
De keuken en de muur zijn gesloopt, het puin was afgevoerd en de ruimte was klaar voor verdere renovatiewerkzaamheden. Na de laatste check en een praatje met de klant, kon het team van Damiro Ontruimingen met een goed gevoel door naar het volgende sloopproject, dat werd het ontruimen van een woning in Amsterdam.

Samenvatting werkzaamheden

  • Keuken verwijderen
  • Keukenkastjes demonteren
  • Leidingen afdoppen
  • Keukenblad verwijderen
  • Keukenapparatuur verwijderen
  • Muur slopen
  • Afvoeren puin

Andere projecten

We kijken met veel plezier terug op het verwijderen van deze mooie keuken in Amsterdam. Lees verder voor het hele verhaal.
Bestrating eruit halen, zand afgraven, boomstronken verwijderen en de schutting eruit halen. Lees meer over deze klus.

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

Veel tevreden klanten