Huis leeghalen
na overlijden

Damiro Ontruimingen is een betrouwbare partner in het zorgvuldig en respectvol ontruimen van woningen na het overlijden van een dierbare. Wij hebben een professioneel en ervaren team dat bekend is met het leeghalen van woningen na overlijden. Wij begrijpen hoe emotioneel en uitdagend deze periode kan zijn. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met een complete ontruimingsdienst, waarbij discretie, respect en professionaliteit voorop staan.

Woning ontruimen na overlijden: respectvolle service afgestemd op uw behoeftes.

Onze ontruimingsdienst biedt een respectvolle ontruiming inclusief reiniging, desinfectie en zorgvuldige behandeling van persoonlijke bezittingen. Wij bieden een ontruiming waarbij het geheel strippen van de woning mogelijk is. In overeenstemming kunnen wij de inboedel en eventueel puin afvoeren zodat u volledig ontzorgd bent.

Volledig ontzorgd

met onze aanvullende diensten

Huis leeghalen van overlijden dienstverlening:

Waarom kiest u voor Damiro?

1

Proactief meedenken

Wij willen problemen graag voor zijn. Nog voordat ze ontstaan.

2

Afspraken nakomen

Wij doen geen enkele concessie. Afspraak is afspraak.

3

Perfecte oplevering

Wij garanderen bij elk project 100% tevredenheid.

Veel tevreden klanten

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

ONTRUIMEN BIJ OVERLIJDEN KOSTEN

Bij Damiro Ontruimingen hanteren we een persoonlijke aanpak voor elke ontruiming na overlijden, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ons ervaren team is gespecialiseerd om met zorg en aandacht te werk te gaan. Wij bieden u het volgende:

Volledige ontruiming: Verwijderen van meubels tot het schoonmaken van de woning. Bezemschoon opgeleverd.
Afvoer van spullen/puin: Overbodige spullen worden afgevoerd of, indien mogelijk, gedoneerd aan goede doelen.
Zorgvuldig en snelle oplevering: Elke ontruiming is uniek. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze diensten daarop aan voor een persoonlijke service.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een respectvolle en professionele dienst voor het leeghalen van een woning na overlijden? Neem vandaag nog contact op met Damiro Ontruimingen u krijgt binnen 24 uur een offerte op maat. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met een service die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Bezoek onze website voor meer informatie of bel ons direct om uw wensen te bespreken.