Bedrijfs-
ontruiming

Bij Damiro Ontruimingen specialiseren wij ons in professionele en efficiënte bedrijfsontruimingen. Ons ervaren team is uitgerust om kantoren, winkels en andere bedrijfsruimtes snel en zorgvuldig te ontruimen. We begrijpen de complexiteit en de behoefte aan snelheid bij bedrijfsontruimingen en bieden daarom professionele maar efficiënte ontruimingsdienst aan.

Bedrijfsontruiming van A tot Z: Van het pand strippen tot afvoeren van de inboedel en puin.

Bij een pandontruiming wordt eerst een grondige inventarisatie gemaakt van alle te verwijderen items, waarna een plan van aanpak wordt opgesteld op basis van uw wensen. Vervolgens wordt de inboedel zorgvuldig gesorteerd waarbij bruikbare spullen worden gedoneerd of gerecycled, het pand wordt gestript en restmaterialen worden afgevoerd. Tot slot zorgen we voor een grondige schoonmaak van het bedrijfdpand, zodat het bezemschoon wordt opgeleverd.

Volledig ontzorgd

met onze aanvullende diensten

Bedrijfsontruiming
dienstverlening:

Waarom kiest u voor Damiro?

1

Proactief meedenken

Wij willen problemen graag voor zijn. Nog voordat ze ontstaan.

2

Afspraken nakomen

Wij doen geen enkele concessie. Afspraak is afspraak.

3

Perfecte oplevering

Wij garanderen bij elk project 100% tevredenheid.

Veel tevreden klanten

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

BEDRIJFSONTRUIMING KOSTEN

Damiro Ontruimingen biedt een complete ontruimingsdienst aan die is afgestemd op uw wensen. De kosten van een bedrijfsontruiming zijn afhankelijk van uw situatie. Neem contact op voor een offerte en binnen 24 uur krijgt u een reactie.

Wij bieden u het volgende:

  1. Volledige oplevering: We zorgen voor de volledige ontruiming van het bedrijfspand, van kantoormeubilair tot bedrijfsafval, en leveren het pand bezemschoon op.
  2. Leeghalen en afvoeren: Overtollige spullen en puin worden, waar mogelijk en gewenst, gedoneerd of gerecycled. Waar dit niet kan of gewenst is, voeren wij het af zodat u dat niet zelf hoeft te doen.
  3. Snelle en zorgvuldige werkwijze: We garanderen een snelle en professionele service, afgestemd op uw wensen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Damiro Ontruimingen voor een offerte op maat, binnen 24 uur bericht. Of uw project nu groot of klein is, ons team staat klaar om u een efficiënte ontruimingsdienst te bieden, volledig afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.