Keuken verwijderen Amsterdam

Ons team krijgt regelmatig te maken met projecten waarbij wij een huis strippen of een keuken verwijderen. We vertellen u daarom graag over een prettige samenwerking met een van onze klanten waarvan wij de keuken mochten verwijderen in Amsterdam.

08:00-10.00 uur
Om 08.00 uur stond het team klaar om aan de klus te beginnen in Amsterdam. De keuken was nog gevuld met puin van de vorige bewoner en daarnaast ook toe aan vervanging. Dit is geen gemakkelijke klus, maar gelukkig beschikt ons team over de juiste middelen om elke keuken snel en efficiënt leeg te halen. Ons team begon de klus met het opruimen en afvoeren van het puin in de keuken. Dit wordt altijd netjes in de daarvoor bestemde container geplaatst zodat er ruimte was om de keuken te verwijderen. 

10.00-12.00 uur
Bij het leeghalen van de keuken wordt het keukenblad, de apparatuur en de keukenkastjes verwijderd. Leidingen werden afgedopt en een gedeelte van de vloer werd verwijderd. Ons team heeft ervoor gezorgd dat het puin en de keuken netjes en veilig werden afgevoerd. Om de klus af te ronden, hebben we de vloer geveegd en het laatste beetje puin in de container gegooid.

Omstreeks 12.00 uur
Tegen het einde van de ochtend zat ons werk er op en kon het team door naar de volgende klus – dat was wederom een keuken verwijderen, maar dan in Hoofddorp. Wij van Damiro Ontruimingen kijken samen met de nieuwe bewoner terug op een snelle, efficiënte en prettige samenwerking!

Samenvatting werkzaamheden

  • Verwijderen aanrechtbladen
  • Keukenkastjes demonteren
  • Gas – en waterleiding afdoppen
  • Afvoeren puin

Andere projecten

Van keuken verwijderen tot een muur slopen. We vertellen u graag hoe wij deze leuke klus snel en efficiënt mochten uitvoeren.
Bestrating eruit halen, zand afgraven, boomstronken verwijderen en de schutting eruit halen. Lees meer over deze klus.

"Tevredenheid betekent bij ons dat wij
uw project zorgvuldig slopen"

~ Dave Agterhof, eigenaar Damiro Ontruimingen

Veel tevreden klanten